Jak przygotować De volaille z serem i pieczarkami?

Przepis: De volaille z serem i pieczarkami

Ile porcji: 4

Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 0min.
Czas przygotowania: 60 min.

Jak przygotowaćDe volaille z serem i pieczarkami ?

Piersi z kurczaka cienko rozbić na kotlety. Oprószyć solą i pieprzem. Pieczarki pokroić podsmażyć na maśle z wyciśniętym czosnkiem. Na mięsie układać plastry sera żółtego oraz pieczarki. Całość zwinąć w rulony. Można spiąć wykałaczką bądź związać nitką. Obtaczać w jajku i bułce tartej. Smażyć na złoty kolor z każdej strony. Przełożyć do żaroodpornego naczynia, lekko podlać ciepłą wodą lub bulionem. Piec w temp 150 stopni przez 30 minut. Smacznego:)

0/5 (0 Reviews)
Default image
admin
Articles: 22556