Przepis: Kiełbasa na gorąco Ile porcji: 3 Łączny czas przyrzadzenia: 10min. Czas przygotowania: 10 min. Jak przygotowaćKiełbasa na gorąco ? Kiełbasę ponacinać i natrzeć przyprawą. Smażyć na rozgrzanym oleju. 0/5 (0 Reviews) Poprzedni Wpis Jak przygotować Keks wyborny? Następny Jak przygotować Kisiel z gruszek? Podobne przepisy: Arabskie kuleczki mięsne – prosty przepis na pyszne danie Biała kiełbasa w koszulce – tradycyjny przepis na pyszne danie mięsne Biała kiełbasa smażona – prosty przepis na pyszne danie mięsne Białe kiełbaski grilowane z boczkiem – prosty przepis na pyszne danie mięsne Biała kiełbasa z cebulką i chilli – aromatyczna potrawa mięsna Bitki wołowe w sosie myśliwskim – aromatyczne danie mięsne w 5 krokach Bitki drobiowe – smaczne i proste danie mięsne w domowym wydaniu Boczek kanapkowy – prosty przepis na pyszne danie mięsne