Przepis na Pasta serowo-parówkowa

Składniki potrzebne do przepisu: Pasta serowo-parówkowa

  • >serek Almette śmietankowy 20 dag
  • >parówka drobiowa dobrej jakości 3 sztuki
  • sól morska do smaku
  • pieprz biały do smaku
  • szczypiorek 1/2 pęczka
  • natka pietruszki 1/3 pęczka
  • koperek 1/2 pęczka
  •  

    Czas przygotowania przepisu:

    Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
    Czas przygotowania: 15 min.

     

    jak przyrządzić Pasta serowo-parówkowa ?

    Parówkę obrać z osłonki, pokroić w plasterki. Szczypiorek, natkę pietruszki, koperek umyć, osuszyć. Następnie posiekać.

    Serek włożyć do miseczki, dodać pokrojoną parówkę oraz zieleninę, miksować.

    Doprawić do smaku solą oraz pieprzem.

    Gotową pastą smarować pieczywo.

    0/5 (0 Reviews)
    Default image
    admin
    Articles: 22553