Przepis na Rybna zupa

Składniki potrzebne do przepisu: Rybna zupa

  • >filety rybne 500 g
  • >kostki bulionu warzywnego 2 sztuki
  • masło 1 łyżka
  • cebula 2 sztuki
  • śmietana 12% 200 ml
  • natka pietruszki posiekana 1 łyżka
  •  

    Czas przygotowania przepisu:

    Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
    Czas przygotowania: 30 min.

     

    jak przyrządzić Rybna zupa ?

    Cebulę oczyścić i pokroić w krążki, podsmażyć na maśle około 3 minut. Filety rybne pokroić w paski. Bulion warzywny rozpuścić w 1 litrze wrzącej wody, dodać filety i cebulę. Gotować około 10 minut. Doprawić śmietaną. Posypać natką pietruszki.

    0/5 (0 Reviews)
    Default image
    admin
    Articles: 22553