Wieprzowina, Wędlina (Parzona), Szynka, Podudzie/Golonka, Z Kością, Mięso Chude I Tłuste, Podgrzana, Po Upieczeniu – ile ma kalorii (kcal) wartości odżywcze

Wieprzowina, Wędlina (Parzona), Szynka, Podudzie/Golonka, Z Kością, Mięso Chude I Tłuste, Podgrzana, Po Upieczeniu dostarcza w 100 g 183 kcal (kalorii) oraz zawiera 24.39 g białka, 9.35 g tłuszczu, 0.24 g węglowodanów – zobacz resztę poniżej w tabeli wartości odżywczych

 

Tabela wartości odżywczych:

Kategoria: Produkty wieprzowe

Wartość energetyczna  w 100 g – 183 kcal
Białko 24.39 g
Tłuszcz 9.35 g
Węglowodany 0.24 g
Cukry
Fruktoza 0 g
0/5 (0 Reviews)
Default image
admin
Articles: 22556