Jak przygotować Jajka nadziewane rybą wędzoną?

Przepis: Jajka nadziewane rybą wędzoną

Ile porcji: 4

Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
Czas przygotowania: 15 min.

Jak przygotowaćJajka nadziewane rybą wędzoną ?

Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać ze skorupek, przekroić wzdłuż na połowy, wyjąć żółtka. Rybę wędzoną obrać ze skóry i ości. Czyste mięso ryby i żółtka jajka rozetrzeć w misce na gładką masę. Dodać łyżeczkę musztardy, posiekany szczypior lub natkę pietruszki oraz sól i pieprz do smaku. Białka jajek nadziać przygotowaną masą, ułożyć na liściach sałaty. Można także polać majonezem.

0/5 (0 Reviews)
Default image
admin
Articles: 22556