Przepis na Pieczarki z ostrym nadzieniem

Składniki potrzebne do przepisu: Pieczarki z ostrym nadzieniem

  • pieczarki 1 koszyczek
  • por zielony 1/2 sztuki
  • oliwki czarne 10 sztuk
  • oliwki zielone 10 sztuk
  • papryka czerwona 1/2 sztuki
  • >papryczka chili 1 sztuka
  • oliwa 1 łyżka
  • sól 2 szczypty
  • pieprz 1 szczypta
  • >rucola 10 listków
  •  

    Czas przygotowania przepisu:

    Łączny czas przyrzadzenia: 40min.
    Czas przygotowania: 40 min.

     

    jak przyrządzić Pieczarki z ostrym nadzieniem ?

    Pieczarki myjemy i odrywamy im nóżki, następnie układamy na blaszce pokrytej folią aluminiową. Na patelni rozpuszczamy masło i delikatnie smażymy pora. Dusimy go aż zmięknie pod przykryciem następnie siekamy paprykę oliwki i wszystko mieszamy. Doprawiamy solą, oliwą oraz pieprzem. Nafaszerowane pieczarki pieczemy około 15 minut.

    0/5 (0 Reviews)
    Default image
    admin
    Articles: 22556