Przepis na Wiosenna jajecznica

Składniki potrzebne do przepisu: Wiosenna jajecznica

  • jajka 4 szt
  • cukinia 1/2 szt
  • pomidor 1 szt
  • papryka 1/2 szt
  • sól 1 szczypta
  • pieprz 1 szczypta
  • masło 1 łyżka
  • >kiełki fasoli mung 1 garść
  • oregano 1/2 łyżeczki
  •  

    Czas przygotowania przepisu:

    Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
    Czas przygotowania: 15 min.

     

    jak przyrządzić Wiosenna jajecznica ?

    Pokroić w kostkę cukinię, paprykę, pomidora. Na rozgrzaną patelnię z masłem, wrzucić pokrojone warzywa, przesmażyć chwilę, zalać roztrzepanymi jajkami, doprawić solą, pieprzem, oregano, dodać kiełki. Smażyć do ulubionej konsystencji.

    0/5 (0 Reviews)
    Default image
    admin
    Articles: 22556