Wieprzowina, Wędlina (Parzona), Szynka, Cała, Bez Kości, Mięso Chude I Tłuste, Podgrzana, Po Upieczeniu – ile ma kalorii (kcal) wartości odżywcze

Wieprzowina, Wędlina (Parzona), Szynka, Cała, Bez Kości, Mięso Chude I Tłuste, Podgrzana, Po Upieczeniu dostarcza w 100 g 114 kcal (kalorii) oraz zawiera 20.54 g białka, 3.13 g tłuszczu, 0.84 g węglowodanów – zobacz resztę poniżej w tabeli wartości odżywczych

 

Tabela wartości odżywczych:

Kategoria: Produkty wieprzowe

Wartość energetyczna  w 100 g – 114 kcal
Białko 20.54 g
Tłuszcz 3.13 g
Węglowodany 0.84 g
Cukry
Fruktoza 0 g
0/5 (0 Reviews)
Default image
admin
Articles: 22556