Przepis: Wątróbka z ceulką Ile porcji: 3 Łączny czas przyrzadzenia: Czas przygotowania: 45 min Jak przyrządzić Wątróbka z ceulką? Wątróbkę oprószyć na patelni mąką, doprawić przyprawami. Dodać cebulkę pokrojoną w talarki. Dusić do miękkości. 0/5 (0 Reviews) Poprzedni Wpis Jak przyrządzić Warzywno - mięsny farsz do sajgonek/ pasztecików, frittaty? Następny Jak przyrządzić Węgierskie pogacze? Podobne przepisy: Arabskie kuleczki mięsne – prosty przepis na pyszne danie Biała kiełbasa w koszulce – tradycyjny przepis na pyszne danie mięsne Biała kiełbasa smażona – prosty przepis na pyszne danie mięsne Białe kiełbaski grilowane z boczkiem – prosty przepis na pyszne danie mięsne Biała kiełbasa z cebulką i chilli – aromatyczna potrawa mięsna Bitki wołowe w sosie myśliwskim – aromatyczne danie mięsne w 5 krokach Bitki drobiowe – smaczne i proste danie mięsne w domowym wydaniu Boczek kanapkowy – prosty przepis na pyszne danie mięsne