Przepis na Farsz pieczarkowy

Składniki potrzebne do przepisu: Farsz pieczarkowy

  • pieczarki 1 kg
  • ser żółty 200 g
  • śmietana 200 ml
  • sól 1 szczypt
  • pierś z kurczaka 1/2 kg
  •  

    Czas przygotowania przepisu:

    Łączny czas przyrzadzenia: 5min.
    Czas przygotowania: 5 min.

     

    jak przyrządzić Farsz pieczarkowy ?

    1. Pierś z kurczaka gotujemy następnie rozdrabniamy.

    2. Pieczarki kroimy w kostkę, podsmażamy na oliwie z oliwek ale bez dodatku soli.

    3. Gdy pieczarki puszczą wodę dodajemy kurczaka oraz śmietanę. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

    4. Dodajemy ser i mieszamy do całkowitego rozpuszczenia sera.

    Smacznego

    0/5 (0 Reviews)
    Default image
    admin
    Articles: 22556