Przepis na Mięso rosołowe z pieczarkami

Składniki potrzebne do przepisu: Mięso rosołowe z pieczarkami

  • >mięso z rosołu (udka, skrzydełka) 4 sztuki
  • olej 2-3 łyżki
  • cebula 1 sztuka
  • pieczarki 10 sztuk
  • sól do smaku
  • pieprz do smak wg uznania
  •  

    Czas przygotowania przepisu:

    Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
    Czas przygotowania: 30 min.

     

    jak przyrządzić Mięso rosołowe z pieczarkami ?

    Mięso wyjąć z rosołu i osączyć. Obsmażyć na rozgrzanym oleju razem z pokrojoną cebulę. Dodać obrane i pokrojone pieczarki. Wszystko razem smażyć pod przykryciem 10-15 minut. Podawać do obiadu lub z pieczywem.

    0/5 (0 Reviews)
    Default image
    admin
    Articles: 22556