Przepis na Pasztet z miąsa mieszanego

Składniki potrzebne do przepisu: Pasztet z miąsa mieszanego

  • >mięso mielone wieprzowo – wołowe 500 g
  • >mięso mielone z indyka 450 g
  • >przyprawa do mięsa wieprzowego KAMIS 1 łyżka
  • natka pietruszki posiekana 1 łyżka
  • marchew utarta 3 łyżki
  • jajka 1 szt
  • >czosnek Knorr 1 kosteczka
  • >papryka czerwona słodka 1 łyżeczka
  • >papryka czerwona ostra 1 łyżeczka
  •  

    Czas przygotowania przepisu:

    Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 15min.
    Czas przygotowania: 75 min.

     

    jak przyrządzić Pasztet z miąsa mieszanego ?

    Wszystkie składniki wymieszać. Dodać soli wg uznania. Piec w formie do keksa lub aluminiowej formie do pasztetów ok 1 godz w temp.180.

    0/5 (0 Reviews)
    Default image
    admin
    Articles: 22556