Przepis: Ocet z melisą Ile porcji: 1 Łączny czas przyrzadzenia: 10min. Czas przygotowania: 10 min. Jak przyrządzić Ocet z melisą? Melisę i lawendę opłukać, osuszyć, włożyć do butelek. Zalać octem, odstawić na 15 dni, zlać. Używać do sałatek. 0/5 (0 Reviews) Poprzedni Wpis Jak przyrządzić Nóżki kurczaka w ziołach z pomidorami? Następny Wpis Jak przyrządzić Ogórki nadziewane jajami z rzodkiewką? Podobne przepisy: Komfortowe i szybkie mycie całych zestawów naczyń? To możliwe z Electrolux Dieta pudełkowa – prosty sposób na lepsze odżywianie Kulinarne Odkrycia w Polsce: Przewodnik po Najlepszych Lokalnych Restauracjach Popularne dania w Krakowie Cebulka na kostce rosołowej – prosty przepis na aromatyczny dodatek Cebula po włosku – prosty przepis na wyjątkowe danie Czekolada mojej babci – tradycyjny przepis na pyszny deser Domowa mozzarella – prosty przepis na świeży ser w domu