Przepis: Polewa czekoladowa do ciast Ile porcji: 1 Łączny czas przyrzadzenia: 10min. Czas przygotowania: 10 min. Jak przyrządzić Polewa czekoladowa do ciast? Margarynę, mleko i cukier puder roztopić dodać kakao i zagotować. 0/5 (0 Reviews) Poprzedni Wpis Jak przyrządzić Pokazowy deser? Następny Jak przyrządzić Pomarańczowa pasta jajeczna? Podobne przepisy: Kulinarne Odkrycia w Polsce: Przewodnik po Najlepszych Lokalnych Restauracjach Popularne dania w Krakowie Cebulka na kostce rosołowej – prosty przepis na aromatyczny dodatek Cebula po włosku – prosty przepis na wyjątkowe danie Czekolada mojej babci – tradycyjny przepis na pyszny deser Domowa mozzarella – prosty przepis na świeży ser w domu Domowy cebulaczek – przepis na aromatyczny dodatek do potraw Faszerowane jaja – prosty przepis na pyszną przekąskę