Przepis: Capucino Ile porcji: 4 Łączny czas przyrzadzenia: 5min. Czas przygotowania: 5 min. Jak przygotowaćCapucino ? Składniki wytrzepać w shakerze. Wlać otrzymaną pianę do 4 filiżanek i zalać do pełna wrzątkiem. 0/5 (0 Reviews) Poprzedni Wpis Jak przygotować Canneloni? Następny Jak przygotować Chleb Ciabatta? Podobne przepisy: Dieta pudełkowa – prosty sposób na lepsze odżywianie Kulinarne Odkrycia w Polsce: Przewodnik po Najlepszych Lokalnych Restauracjach Popularne dania w Krakowie Cebulka na kostce rosołowej – prosty przepis na aromatyczny dodatek Cebula po włosku – prosty przepis na wyjątkowe danie Czekolada mojej babci – tradycyjny przepis na pyszny deser Domowa mozzarella – prosty przepis na świeży ser w domu Domowy cebulaczek – przepis na aromatyczny dodatek do potraw