Przepis na Sausage and mash

Składniki potrzebne do przepisu: Sausage and mash

  • >kiełbaski 2 szt
  • >sos gravy 100 ml
  • ziemniaki 100 gram
  • oliwa z oliwek 1 łyżka
  •  

    Czas przygotowania przepisu:

    Łączny czas przyrzadzenia: 45min.
    Czas przygotowania: 45 min.

     

    jak przyrządzić Sausage and mash ?

    Przygotuj sos pieczeniowy – gravy oraz pure ziemniaczane (dostępne w innych moich przepisach)

    Kiełbaski smażyć na łyżce oliwy ok 8-10 minut.

    Gdy już będą z wszystkich stron zarumienione przełożyć do ciepłego sosu. zagotować.

    w miseczce bądź w głębokim talerzu ułóż pure ziemniaczane oraz kiełbaski. Polej sosem.

    Smacznego!

    0/5 (0 Reviews)
    Default image
    admin
    Articles: 22556