Przepis na Naleśniki po węgiersku

Składniki potrzebne do przepisu: Naleśniki po węgiersku

  • >kiełbasa szynkowa 20 dkg
  • >ogórek konserwowy 2-3 szt
  • cebula 1 szt
  • olej do smażenia
  •  

    Czas przygotowania przepisu:

    Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
    Czas przygotowania: 15 min.

     

    jak przyrządzić Naleśniki po węgiersku ?

    Ciasto:wszystkie składniki na ciasto zmiksować. Po węgiersku znaczy na ostro można dodać ostrzejsze przyprawy. Do ciasta:kiełbasę pokroić w kostkę, ogórki i cebulę też. Wrzucić wszystko do ciasta, dokładnie wymieszać. Smażyć na małej patelni z obu stron. Podawać gorące z majonezem i keczupem.

    0/5 (0 Reviews)
    Default image
    admin
    Articles: 22556