Składniki potrzebne do przepisu: POLENTA mąka kukurydziana 400 gram woda 1 litr sól Czas przygotowania przepisu: Łączny czas przyrzadzenia: 15min. Czas przygotowania: 15 min. jak przyrządzić POLENTA ? Gotujemy mąkę kukurydzianą w 1 litrze osolonej wody. Następnie odsączamy. 0/5 (0 Reviews) Poprzedni Wpis Przepis na Podstawowe ciasto na tarty Następny Przepis na Pomysł na pyszny szybki obiad Podobne przepisy: Delikatne biszkoptowe naleśniki z jabłkami odkryj niesamowite biszkoptowe naleśniki, które uwiodą twoje zmysły! Bliny zwyczajne – smakowita podróż do rosyjskiej kuchni Odkryj smaki czech: przepis na bramborove knedliky Przepis na aromatyczny chleb kminkowy – idealny do domowej kwatery Przepis na doskonałe ciasto na pierogi zrób najlepsze pierogi na świecie! Naleśniki czekoladowe z truskawkami i twarogiem przeżyj kulinarne uniesienie z najlepszymi naleśnikami czekoladowymi! Drożdżowe wspomnienia z wiśniami rozgrzewające pierożki dla całej rodziny Gołe uszka wigilijne: smak tradycji w twoim domu
Delikatne biszkoptowe naleśniki z jabłkami odkryj niesamowite biszkoptowe naleśniki, które uwiodą twoje zmysły!
Naleśniki czekoladowe z truskawkami i twarogiem przeżyj kulinarne uniesienie z najlepszymi naleśnikami czekoladowymi!