Przepis: Pasta twarogowo-miodowa Ile porcji: 4 Łączny czas przyrzadzenia: 15min. Czas przygotowania: 15 min. Jak przyrządzić Pasta twarogowo-miodowa? Twaróg wymieszać z miodem i cynamonem. Smarować pastą kanapki. 0/5 (0 Reviews) Poprzedni Wpis Jak przyrządzić Pasta rybna ze śledzia i twarogu? Następny Jak przyrządzić Pyszna pasta z makreli 1? Podobne przepisy: Ananasowiec – pyszny i prosty przepis na wyjątkowe ciasto Bananowiec na święta: Przepis na pyszne i aromatyczne ciasto Białe Szaleństwo: Pyszna i Kremowa Pasta do Chleba Błyskawiczny hummus – prosty przepis na pyszną pastę w 10 minut Chłodnik z kalarepy – orzeźwiający przepis na lato Pyszny dip jabłkowy – prosty przepis na wyjątkową pastę Dip estragonowy – aromatyczna pasta do chleba i nie tylko Prosty dip cytrynowy z rzodkiewką – idealny dodatek do każdej przekąski