Przepis na Fasolka szparagowa na przekąskę

Składniki potrzebne do przepisu: Fasolka szparagowa na przekąskę

  • fasolka szparagowa 1 kg
  • masło 1/2 kostki
  • bułka tarta około 250 g
  •  

    Czas przygotowania przepisu:

    Łączny czas przyrzadzenia: 25min.
    Czas przygotowania: 10 min.
    Czas gotowania: 15 min.

     

    jak przyrządzić Fasolka szparagowa na przekąskę ?

    Fasolce szparagowej odcinamy końce. Myjemy dokładnie i gotujemy. W tym czasie rozpuszczamy masło na patelni i dosypujemy bułki tartej. Smażymy bułkę aż się zezłoci. Ugotowaną fasolkę przecedzamy i wrzucamy do miski. Na górę dodajemy smażoną bułkę. I zajadamy.

    0/5 (0 Reviews)
    Default image
    admin
    Articles: 22556