Przepis na Jajka faszerowane wiosenne

Składniki potrzebne do przepisu: Jajka faszerowane wiosenne

  • jajka 12 szt
  • szczypiorek 2 pęczki
  • rzodkiewka 2 pęczki
  • pomidor 1 szt
  • ogórek 1 szt
  • majonez 3 łyżki
  • sól
  • pieprz
  •  

    Czas przygotowania przepisu:

    Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 0min.
    Czas przygotowania: 1 godz.

     

    jak przyrządzić Jajka faszerowane wiosenne ?

    Ugotować jajka na twardo, przekroić na pół, wyjąć żółtka do miseczki, rozkruszyć dodać pokrojony szczypiorek i rzodkiewkę.

    Dodać majonez, pieprz odrobinkę soli, wszystko wymieszać.

    Nadziewać jajka, ułożyć na półmisku, posypać szczypiorkiem, rzodkiewką.

    Udekorować majonezem, ogórkiem i pomidorem.

    Smacznego