Przepis na Sałatka z tuńczyka z fasolką szparagową

Składniki potrzebne do przepisu: Sałatka z tuńczyka z fasolką szparagową

  • tuńczyk w oliwie 2 puszki
  • ziemniaki 4 sztuki duże
  • fasolka szparagowa 40 dkg
  •  

    Czas przygotowania przepisu:

    Łączny czas przyrzadzenia: 45min.
    Czas przygotowania: 45 min.

     

    jak przyrządzić Sałatka z tuńczyka z fasolką szparagową ?

    Ziemniaki gotujemy w mundurkach i jeszcze ciepłe kroimy na plastry – młodych nie musicie obierać. Fasolkę kroimy na 4cm kawałki i gotujemy.

    Osączonego tuńczyka mieszamy z ziemniakami i ostudzoną fasolką. Robimy sos starannie mieszając jego składniki i polewamy sałatkę.

    0/5 (0 Reviews)
    Default image
    admin
    Articles: 22556