Przepis: Sos karmelowy Ile porcji: 6 Łączny czas przyrzadzenia: 2godz. 0min. Czas przygotowania: 2 godz. Jak przyrządzić Sos karmelowy? Mleko i cukier włożyć do garnka z podwójnym dnem i gotować na małym ogniu aż nabierze brązowego koloru. 0/5 (0 Reviews) Poprzedni Wpis Jak przyrządzić Sos grecki do ryby? Następny Jak przyrządzić Sos majonezowy do pizzy? Podobne przepisy: Dip koperkowy – prosty, uniwersalny przepis na pyszny sos Imperial Sos – Elegancki Dodatek do Twoich Dania Jasny sos: Prosty przepis na aromatyczny dodatek do dań Przepis na Majonezowy Sos z Żółtą Papryką – Prosty i Smaczny Dodatek Przepis na Masło Miodowe: Prosty i Aromatyczny Sos do Każdego Dania Przepis na Mój własny sos diableski – pikantny i aromatyczny dodatek do dań Prosty sos tatarski – przepis na idealny dodatek do dań Prosty sos serowy: Idealny dodatek do makaronu i nie tylko