Jak przygotować Dip łososiowy?

Przepis: Dip łososiowy

Ile porcji: 4

Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
Czas przygotowania: 15 min.

Jak przygotowaćDip łososiowy ?

Obraną cebulę i jabłko zetrzeć na tarce o małych oczkach, skropić sokiem z cytryny. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, przekroić na pół, usunąć pestki, a miąższ i umytą paprykę pokroić w drobną kostkę.

Połowę łososia pokroić w drobną kostkę, skropić wódką. Pozostałą cześć łososia, kapary, cebulę, jabłko i sok z cytryny zmiksować z solą, majonezem, jogurtem i kefirem, połączyć z posiekanym łososiem, pomidorami i papryką, wymieszać, lekko schłodzić.

0/5 (0 Reviews)
Default image
admin
Articles: 22556