Jak przygotować Domowy Kebab?

Przepis: Domowy Kebab

Ile porcji: 6

Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 0min.
Czas przygotowania: 1 godz.

Jak przygotowaćDomowy Kebab ?

Nadzienie mięsne: Mięso kroimy na małe kawałki, solimy, pieprzymy, posypujemy przyprawą i podsmażamy na złoto na oleju.

Nadzienie warzywne:

Wszystkie składniki kroimy i wsypujemy do osobnych miseczek. Kapusty szatkujemy. Pomidory obieramy ze skórki, kroimy na plastry lub pół plastry. Ogórki obieramy, kroimy w plasterki. Kukurydzę odsączamy. Cebulkę obieramy, drobniutko kroimy, przelewamy wrzątkiem.

Składanie kebaba:

Z chlebków odcinamy brzeg, robimy kieszonkę, smarujemy w środku obficie sosem czosnkowym, nakładamy mięso, warzywka, a wierzch polewamy ulubionymi sosami.

0/5 (0 Reviews)
Default image
admin
Articles: 22556