Jak przygotować Jesienna potrawka?

Przepis: Jesienna potrawka

Ile porcji: 4

Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
Czas przygotowania: 30 min.

Jak przygotowaćJesienna potrawka ?

1. Dynię obieramy, kroimy w kostkę i podsmażamy ok 10 minut na łyżce masła.

2. Cukinię i kabaczek oczyszczamy kroimy w talarki, dodajemy do dyni. Dodajemy resztę masła. Zmniejszamy ogień tak aby masło powoli się roztapiało a nie przypalało.

3. Mix grzybów lub pieczarek kroimy na dowolną wielkość. Dodajemy do reszty.

4. Dusimy ok 20 minut pod przykryciem na małym ogniu.

5. Jeżeli używamy masła niesłonego , doprawiamy do smaku solą. Podawać z ryżem.

Smacznego:)

0/5 (0 Reviews)
Default image
admin
Articles: 22556