Jak przyrządzić Ruloniki z Rostbefu?

Przepis: Ruloniki z Rostbefu

Ile porcji: 4

Łączny czas przyrzadzenia: 2godz. 0min.
Czas przygotowania: 2 godz.

Jak przyrządzić Ruloniki z Rostbefu?

Mięso umyć, osuszyć, natrzeć ziołami i solą. Marynować w czerwonym winie przez 2 godziny i obsmażyć w gorącym oleju z każdej strony.

Piec w piekarniku rozgrzanym do 200 st. C 20 minut. Zimny rostbef pokroić na cienkie plastry. Twarożek utrzeć ze śmietanką. Doprawić solą i pieprzem. Każdą gruszkę przekroić wzdłuż na 8 części.

Plastry rostbefu posmarować masą twarożkową, położyć po kawałku gruszki, zwijać w rulony i spinać wykałaczkami.

0/5 (0 Reviews)
Default image
admin
Articles: 22556