Przepis na Tatar z łososia z koperkiem

Składniki potrzebne do przepisu: Tatar z łososia z koperkiem

  • pieprz czarny 1 szczypta
  • sól 1 szczypta
  • >łosoś norweski 40 dag
  • koperek 1 pęczek
  • >maggi 1 łyżeczka
  • czosnek 1 ząbek
  •  

    Czas przygotowania przepisu:

    Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
    Czas przygotowania: 15 min.

     

    jak przyrządzić Tatar z łososia z koperkiem ?

    Łososia drobno kroimy w kostkę nożem. Do pokrojonego łososia dodajemy pieprz, sól, koperek (najlepiej mrożony),czosnek oraz maggi doprawiając do smaku. Wszystko dokładnie mieszamy i wykładamy na półmisek dekorując koperkiem.

    0/5 (0 Reviews)
    Default image
    admin
    Articles: 22556