Przepis na Tort budyniowy

Składniki potrzebne do przepisu: Tort budyniowy

  • jajka 5 szt.
  • cukier 1 szklanka
  • margaryna 20 dag
  • budyń czekoladowy 5 szt.
  • proszek do pieczenia 1 szt.
  • >krem do tortów (czekoladowy) 1 szt.
  •  

    Czas przygotowania przepisu:

    Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 0min.
    Czas przygotowania: 1 godz.

     

    jak przyrządzić Tort budyniowy ?

    Margarynę utrzeć z cukrem, dodawać jajka i ciągle ucierać. Budynie wymieszać z proszkiem do pieczenia i dodawać do ucieranego ciasta. Piec ok. 45 minut w średnio nagrzanym piekarniku. Gotowe ciasto przełożyć kremem.

    0/5 (0 Reviews)
    Default image
    admin
    Articles: 22556