Jak przyrządzić Przepis na Mięsne oponki z pieczarkami?

Przepis: Przepis na Mięsne oponki z pieczarkami

Ile porcji: 5

Łączny czas przyrzadzenia: 40min.
Czas przygotowania: 40 min.

Jak przyrządzić Przepis na Mięsne oponki z pieczarkami?

Pieczarki obrać i pokroić w plasterki. Przesmażyć na maśle. Dodać do mięsa. Bułkę namoczyć w wodzie albo w mleku, odcisnąć i też dodać do mięsa. Dodać też cebulę i wbić jajka. Zarobić mięsną masę i doprawić do smaku.

Deskę oprószyć tartą bułką i wyłożyć masę. Rozpłaszczyć i szklanką wykrawać kółka, w środku wykrawać kółeczka kieliszkiem.

Smażyć krążki na rozgrzanym oleju.

0/5 (0 Reviews)
Default image
admin
Articles: 22556