Przepis na Marynata do szynki z musztardą z gorczycą i sosem sojowym

Składniki potrzebne do przepisu: Marynata do szynki z musztardą z gorczycą i sosem sojowym

  • >szynka mięso 5 kotletów
  • musztarda z gorczycą 2 łyżeczki
  • sos sojowy Kikkoman 1 łyżka
  • papryka ostra 1/2 łyżeczki
  • >kumin mielony 1/2 łyżeczki
  • pieprz ziołowy 1/2 łyżeczki
  • olej sezamowy 1 łyżka
  • imbir świeży posiekany 1 łyżka
  •  

    Czas przygotowania przepisu:

    Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
    Czas przygotowania: 15 min.

     

    jak przyrządzić Marynata do szynki z musztardą z gorczycą i sosem sojowym ?

    Mięso z szynki kroimy w dużą kostkę. Dodajemy wszystkie składniki marynaty i dokładnie mieszamy. Przykrywamy i odstawiamy do lodówki na minimum dwie godziny. Po tym czasie mięso jest gotowe do dalszej obróbki.