Przepis na Makaron z wędzoną makrelą

Składniki potrzebne do przepisu: Makaron z wędzoną makrelą

  • >makrela wędzona 1 sztuka
  • makaron muszelki 400 g
  • pomidory 3 sztuki
  • czosnek 1 ząbek
  • groszek konserwowy 1 puszka
  • ser żółty morski 20 dag
  •  

    Czas przygotowania przepisu:

    Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
    Czas przygotowania: 20 min.
    Czas gotowania: 10 min.

     

    jak przyrządzić Makaron z wędzoną makrelą ?

    Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu.

    Pomidory wrzucamy na patelnię wraz z groszkiem i czosnkiem.

    Podduszamy do miękkości.

    Do tego dodajemy makaron zasypujemy serem i czekamy aż się roztopi.

    Podajemy przestudzone z dodatkiem kawałków makreli.