Przepis na Pasta parówkowa

Składniki potrzebne do przepisu: Pasta parówkowa

  • >parówki cienkie 3 sztuki
  • >ugotowane jajka 3 sztuki
  • >posiekany szczypiorek 3 łyżki
  • majonez 1 łyżka – czubata
  • sól do smaku
  • pieprz do smaku
  •  

    Czas przygotowania przepisu:

    Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
    Czas przygotowania: 30 min.

     

    jak przyrządzić Pasta parówkowa ?

    Parówki obrać z osłonek i pokroić drobniutko. Jajka wystudzić i pokroić w drobniutką kostkę. Dodać posiekany szczypiorek. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Dodać majonez i wymieszać. Zamiast majonezu można użyć masła i lekko utrzeć.

    0/5 (0 Reviews)
    Default image
    admin
    Articles: 22556