Przepis na Surówka z kapusty pekińskiej

Składniki potrzebne do przepisu: Surówka z kapusty pekińskiej

  • kapusta pekińska 1 średnia
  • marchewka 1 średnia
  • >ogórek kwaszony 1 szt
  • cebula 1 mała
  • jabłko 1 ćwiartka
  • cukier 1 szczypta
  • sól
  • pieprz
  • majonez 1 łyżka
  • śmietana 18% 1 łyżka
  •  

    Czas przygotowania przepisu:

    Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
    Czas przygotowania: 15 min.

     

    jak przyrządzić Surówka z kapusty pekińskiej ?

    PEKIŃSKĄ DROBNO POKROJĆ LUB PORWAĆ,CEBULE POKROJĆ W KOSTKE,MARCHEWKE OGURKI I JABŁKO ZETRZEĆ NA TARCE.WSZYSTKJE SKŁADNIKI WYMIESZAĆ W MISCE POSTPAĆ SUKREM I JESZCZE RAZ WYMIESZAĆ. MAJONEZ WYMIESZAĆ ZE ŚMIETANĄ I POLAC KARUSTE DOPRAWIĆ PIEPRZEM WYMIESZAĆ.SOLIMY TUŻ PRZED PODANIEM.SMACZNEGO

    0/5 (0 Reviews)
    Default image
    admin
    Articles: 22556