Jak przyrządzić Zupa a la Chiny?

Przepis: Zupa a la Chiny

Ile porcji: 5

Łączny czas przyrzadzenia: 35min.
Czas przygotowania: 35 min.

Jak przyrządzić Zupa a la Chiny?

Na bulionie ugotować skrzydełka, wyjąć i obrać z mięsa, ponownie mięso włożyć do bulionu.

Seler, por i marchew obrać i pokroić w cienkie słupki. Podsmażyć na oliwie.

Podsmażone warzywa dodać do bulionu.

Grzybki mun namoczyć w gorącej wodzie na 20 minut a następnie pokroić w paski, dodać do bulionu i warzyw. Wymieszać.

Gotować około 5 minut, dodać makaron i gotować jeszcze 10 minut, doprawić do smaku sosem sojowym i sosem słodko- pikantnym.

Przelać od talerzy.

0/5 (0 Reviews)
Default image
admin
Articles: 22553