Przepis na Grzybowy forszmak

Składniki potrzebne do przepisu: Grzybowy forszmak

  • grzyby różne 60 dkg
  • cebula 2 szt duże
  • oliwa 2 łyżki
  • musztarda 2 łyżki
  • ocet 2 łyżki
  • jajka 2 szt
  • sól
  • pieprz
  • natka pietruszki
  •  

    Czas przygotowania przepisu:

    Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
    Czas przygotowania: 30 min.

     

    jak przyrządzić Grzybowy forszmak ?

    Oczyszczone grzyby udusić w oliwie. Gdy przestygną, drobno pokrajać, dodać posiekaną, sparzoną we wrzątku i skropioną octem cebulę oraz jajo ugotowane na twardo i posiekane. Całość wymieszać, przyprawić do smaku i posypać posiekaną zieleniną. Przybrać cząstkami jaja i grzybów.

    Smacznego.