Jak przyrządzić Śledź w majonezie z ananasem i cebulą?

Przepis: Śledź w majonezie z ananasem i cebulą

Ile porcji: 4

Łączny czas przyrzadzenia: 1dni
Czas przygotowania: 1 dni

Jak przyrządzić Śledź w majonezie z ananasem i cebulą?

Płaty wymoczyć 2 godziny w zimnej wodzie, cebulę obrać, pokroić w kostkę, polać wrzątkiem na sitku, ostudzić. Posypać solą pieprzem, skropić sokiem z cytryny. Wymoczone śledzie, drobno pokroić, cebulę wymieszać z pokrojonym drobno ananasem, majonez wymieszać z kilkoma łyżkami soku z ananasa, wlać do cebuli i pokrojonych śledzi, dokładnie wymieszać. Przełożyć do salaterki, odstawić w chłodne miejsce na 3-4 godziny. Smacznego.

0/5 (0 Reviews)
Default image
admin
Articles: 22553