Przepis na Panga z warzywami

Składniki potrzebne do przepisu: Panga z warzywami

  • >panga 2 filety
  • marchew 1 szt
  • pietruszka 1 szt
  • seler 1/4 sztuki
  • papryka czerwona 1 mała
  • cebula 1 mała
  • por 1/4 sztuki
  • sos winegret
  • sól
  • olej
  • woda 0,5 szklanki
  •  

    Czas przygotowania przepisu:

    Łączny czas przyrzadzenia: 45min.
    Czas przygotowania: 45 min.

     

    jak przyrządzić Panga z warzywami ?

    Warzywa ścieramy na tarce o grubych oczkach lub kroimy w drobną kostkę. Dusimy ok. 15 min na niewielkim ogniu. Rybę kroimy na niewielkie kawałki i dodajemy do warzyw. Dusimy z dodatkiem wody pod przykryciem kolejne 15 minut.

    Dodajemy opakowanie sosu i dokładnie mieszamy.

    Podawać z ziemniakami lub z ryżem.

    0/5 (0 Reviews)
    Default image
    admin
    Articles: 22553