Przepis na Surówka z włoskiej kapusty

Składniki potrzebne do przepisu: Surówka z włoskiej kapusty

  • >włoska kapusta 1/2 główki
  • ogórki konserwowe 8 sztuk
  • jabłko 1 sztuka
  • >sok cytryny wg uznania
  • oliwa wg uznania
  • cukier do smaku
  • sól do smaku
  • pieprz do smaku
  •  

    Czas przygotowania przepisu:

    Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
    Czas przygotowania: 30 min.

     

    jak przyrządzić Surówka z włoskiej kapusty ?

    Kapustę oczyścić, drobno poszatkować ,oprószyć solą. Jabłko obrać, pokroić w kostkę, skropić sokiem z cytryny. Ogórki pokroić w plasterki,wszystko połączyć, doprawić do smaku. Skropić oliwą.

    0/5 (0 Reviews)
    Default image
    admin
    Articles: 22553