Przepis na Naleśniki z mięsem i pieczarkami

Składniki potrzebne do przepisu: Naleśniki z mięsem i pieczarkami

  • >sznycle wieprzowe 40 dkg
  • cebula 1 szt
  • pieczarki 30 dkg
  • śmietana kremówka 20 dkg
  • groszek zielony 1/2 puszki
  • >zasmażka 2 łyżki
  • sól
  • pieprz
  • natka pietruszki
  • >usmażone naleśniki z przepisu podstawowego z dodatkiem pietruszki ile potrzeba
  •  

    Czas przygotowania przepisu:

    Łączny czas przyrzadzenia: 45min.
    Czas przygotowania: 45 min.

     

    jak przyrządzić Naleśniki z mięsem i pieczarkami ?

    Mięso pokroić w paski, cebulę posiekać, pieczarki pokroić. Mięso usmażyć na oleju, wyjąć, na tym samym tłuszczu usmażyć pieczarki i cebulę, podlać śmietanką i rosołem.

    Zagotować.

    Dać groszek i zasmażkę.

    Na koniec mięso.

    Naleśniki wypełniać przygotowanym sosem.

    Posypać natką pietruszki.

    0/5 (0 Reviews)
    Default image
    admin
    Articles: 22556