Przepis na Nasleśniki z nadzieniem

Składniki potrzebne do przepisu: Nasleśniki z nadzieniem

  • >wołowina bez kości 50 dkg
  • włoszczyzna 20 dkg
  • groszek 15 dkg
  • ketchup 2 łyżki
  • sól
  • pieprz
  •  

    Czas przygotowania przepisu:

    Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 0min.
    Czas przygotowania: 1 godz.

     

    jak przyrządzić Nasleśniki z nadzieniem ?

    Mięso umyć, włożyć do wrzącej osolonej wody, ugotować do miękkości, dodając pod koniec gotowania włoszczyznę. Po ostudzeniu mięso zmielić, dodać groszek, ketchup, przyprawić i wymieszać. Nadzienie ułożyć na usmażone naleśniki (znajdziecie je w moich przepisach) , założyć boki, zawinąć (jak krokiety), obsmażyć na patelni. Podawać gorące z surówką.

    0/5 (0 Reviews)
    Default image
    admin
    Articles: 22556