Jak przyrządzić Przepis na Puree z kotlecikiem rybnym?

Przepis: Przepis na Puree z kotlecikiem rybnym

Ile porcji: 5

Łączny czas przyrzadzenia: 45min.
Czas przygotowania: 30 min.
Czas smażenia: 15 min.

Jak przyrządzić Przepis na Puree z kotlecikiem rybnym?

Ziemniaki obieramy i gotujemy w solonej wodzie do miękkości. Ciepłe ziemniaki ubić tłuczkiem lub na średniej prędkości mikserem. Dodać w tym czasie śmietanę i masło, połączyć składniki. Podawać na ciepło ze szczypiorkiem i posypaną papryką wędzoną.

Rybę myjemy, wyjmujemy z niej ości, rozdrabniamy za pomocą blendera, dodajemy przyprawy, jajko, wodę i kaszę mannę. Wyrabiamy i formujemy podłużne kotleciki. Smażymy z obu stron.

Podajemy pokrojone z ciepłym puree.

0/5 (0 Reviews)
Default image
admin
Articles: 22553