Przepis na Boczek swieży w sosie musztardowo-czosnkowym

Składniki potrzebne do przepisu: Boczek swieży w sosie musztardowo-czosnkowym

  • >boczek surowy 3 kg
  • >sos musztardowo-czosnkowy do polania
  • sól do smaku
  • pieprz do smaku
  •  

    Czas przygotowania przepisu:

    Łączny czas przyrzadzenia: 1dni
    Czas przygotowania: 1 dni

     

    jak przyrządzić Boczek swieży w sosie musztardowo-czosnkowym ?

    Boczek umyć, posolić i dodać pieprz. Polać sosem musztardowo-czosnkowym. Znajdziecie go Państwo w moich przepisach.

    Piec w brytfannie z przykrywka, w nagrzanym piekarniku najpierw w temp.140 stopni około 60 minut, a następnie (jak już jest miękki), to bez przykrycia w temp. 250 stopni około 15 minut.

    0/5 (0 Reviews)
    Default image
    admin
    Articles: 22553