Jak przygotować Jajecznica w chrupiącej bułeczce?

Przepis: Jajecznica w chrupiącej bułeczce

Ile porcji: 3

Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
Czas przygotowania: 15 min.

Jak przygotowaćJajecznica w chrupiącej bułeczce ?

Cebulę obrać, drobno pokroić, przesmażyć na maśle.

Szynkę pokroić w paski, a później w kostkę, dodać do cebuli i wymieszać. Jajka wybić do miseczki, lekko roztrzepać, można dodać ulubione przyprawy, wylać na patelnię, obsypać solą i smażyć do ulubionego ścięcia jajek.

Bułkom ściąć „czapeczki” i wydrążyć środki.

Wstawić na kilka minut do piekarnika żeby były chrupiące. Nakładać przygotowaną jajecznicę.

0/5 (0 Reviews)
Default image
admin
Articles: 22556